godnatt

NUUU ska jag snart gå och lägga mej!
har typ pluggat klart, och GUUUUD så skööönt! jag fattar typ allt och kan det mesta, vilket är as skönt, då jag trodde jag skulle få stressa med typ allt, speciellt dativ, men jag har tom. chillat och var klar för ca. 30 miuter sedan, SCOOOORE!


hej

Jag är svin trött, gick upp klockan 6. och så har jag vart igång hela dan och inte ätit nåt riktigt till mat, buhuuuu!
vi var iaf på skapandeskola-grejsi-bjasi-skit, men de var grymt kul, och jag var apa nervös, kunde typ inte stå still x)

nu ska jag snart äta, sen ska jag plööööööögga tyska till imorron. jag.orkar.inte. min hjärna är DÖÖÖÖÖÖÖD!

meeeen, bara några veckor kvar, sen är det bara samma sak 3 gånger till, sedan slutar jag min fucking skooola!!!! yeeeeey! jag länktar så ooottrrooooooligt mycket, ni anar inte. jag länktar så himla mycket.... :(

men om man länktar efter någon kan man aldrig vänta förlänge, eller hur är det man säjer...? ;)
... fast jag kan det ändå....
aja, skit samma, no one bryr sig ändå lixom, x)
men kommer va f1 kul att läsa detta när jag kommer gå på gymnasiet, och bara länkta tills det oxå är over.. ;)




HEJDÅ!

angry cat...

nu har jag äntligen skrivit färdigt alla tyska glosorna, och har gått igeon dom alla;)

nu ska jag sätta mej med gramatiken, och förhoppningsvis hinner jag med det mesta idag, så blir det repetition imorn då..;)

asså jag brukar aldrig känna någon sttörre press på mig när jag gör prov, men när det är tyska gör jag det!
det är för jag värkligen vill vara bra på tyska, för jag gillar språket, landet och typ allt! Hahahha x) sån brukar jag inte vara, jag bruker bara tänka vad det spelar för roll, eftersom det mest av vad jag läser i skolan inte kommer vara till nån nytta sen (tror jag)...

jajja, CYA


MIhiii!

inget som ni behlver läsa

Måste bara skriva det här mest för mig själv för jag vill komma ihåg, haha!^^

Måndag 21(?) nov.

på ridningen hade jag Caruso. denna lektion var så sjukt fucking KUUUUUL!!!
vi skulle få hästarna lösgjorda och i form och allt det där grundläggande, och började med öppna, och Caruso var såå jävla duktig! :D det gjorde vi i alla gångarterna, så skulle man nästan som vända halvt igenom efter det, och sedan ut så långt i hörnet som möjligt. först gick det apa dåligt, sen gick det HUUUUUUUR bra som hällst!
han är värkligen bäst den hästen! ;D och så rolig^^
skänkervikning gjorde vi oxå... tror ja...? x) nä, men det borde vi ha gjort, det göra vi alltid..

vi galopperade typ ända till 5 minuter innan lektionen slutade, haha, så vi drog över lite! ;)

men iaf, det var så sjukt kul den gånge, och jag måste säga att Ragna Erlandsson är världens bästa ridinstruktör!
det går så snabb frammåt, och vi får alltid galoppera massor och hoppa högt, samtidigt som vi gör varierande övningar  och mycket nya grejer!:)


mahaaaaaaaaaaaaa

Haha, gjorde om designen, det blev så konstigt (eller iaf på min minimaliska dator...).

men iaf, alla gamla bilder jag ladda upp i 1000p kommer nu bli typ lite halvt anskurna, men men, bara satt ni vet lixom;)

jaaaaaaaaaaaaaaajaaaaaaaaaaaaaaaaa, ska nog göra lite tyska nu dååå:(


HAHAHAHHA, min gamla mobiiiil! ;)

nY HEADER?!

såå, vad tycks? tyckte den gamla var så tråkig, så vad säger ni om denna??
kanske inte så snyggt gjort och avancerat gjord, gjorde den bara lite snabbt sådär spontant;)

TRYCK F5 OM NI INTE SER DEN!

Första Advent!

Och gissa vad jag åt till frukost idag då?

JO, nybakade lussekatter!!!!


Egentligen skulle vi vart och träffat ngr från släckten idag, som förr året (), men min faster drog till SIHS, vilket är awesome;)

IAF, HA EN BRA SÖNDAG ALLA!

kkkkkkkväääääääääääälllllllllllll

Asså shit, har käkat så mycket godis denna helgen, haha ^^
först i torsdag när vi såg på film med klassen, sen fortsatte jag och några kompisar på den godispåsen på fredagen efter skolan, sen så åt jag chokladboll både idag och igår!
.. okej, jag mäsker nu att det inte låter mycket, men det känns mycket..! ^^
mmmmm, Caaaaaandyyyyyyyyy!

iaf, bara gjort matte idag. ska inte till globen imorn, kommer seriöst inte hinna det... :(

Jag såg även att vårat barndomsteam i svenska ska vara inlämnat nåsta vecka, PANIIIIIIK!!
TYYYYP inte gjort nåt... hehhe.. ^^

nu ska jag bara chilla, skriva färdigt svenska intervjuvn och så gå och lägga mej tror jag.... eller det är jag aäker på !;)

jaoo,jaoo.... ses typ..?


nej, nej, jag har inte torra händer!!

för er som bryr er;)


Lööööööööööööördag nurå...!

mina lördagar har dessvärre blivit plugg dagar... fast 1/3 sover jag och sen bara går jag runt och deppar över att jag SKA plugga.

meeeen iaf, nu ska jag damsuga vårt rum, sen efter det så ska jag plugga, gör engelska provet på tisdag, kan dock det mesta... tror jag.. ;) sen e det tyska redovisning på mååååndag och tyska prov på toooorsdag, ligger även efter som en störd grtis i matten, OCH ska göra matteläxan nu i helgen hade jag tänkt mej, om det hinns med, ska KANSKE till horse show mässan , men få se hur det blir med det!



Mahaa, en sådan snygging! ;)

INGEN KOPIERING

mammas jobb;)

sitter nu på mammas jobb å driker choklaaad!!;D måste bara slänga i mej någon innan jag drar t stallet!!


alämän

ska bara snabbt skriva ett inlägg innan vi kommer in i radioskuggan på vaxholmsvägen, iaf, e nu på väg t grindtorp, ska slagga med klassen!
dagen i dag var typ tråååk x) jag ör nig den tråkigaste, negativaste och dåligaste personen i heeela världen! (...eller iaf i klassen...:p)

jajaj, skit på errr!!!!



datasalen

nu e vi idata salen. såå intressant, varför jag över huvudtaget skriver right now är för katttKISS anklagade mig flr att inte blogga (vilket till viss del stämmer) så jag tänkte motbevisa det.. ;)

 

nu så tjatar katja på mej att jag ska göra en fläta eller två, så ko på dej!

 


fixxar...

ska nu (ÄNTLIGEN) själja min iPod, men det innebär ju att jag ska tömma den... på iTunes! faaan, förstår mig vääärkligen inte påå det jääävla programmet... -.-'

meeen håller oxå på att ladda över mina bilder som min bror visst haft på sitt USB, för han fick min gamla dator, å så krasha den, å då hade han alla bilder, blablabla... iaf, dom laddas över nu, massa från Australiiiennn! :D hihihi, awsome, har typ undrat var dom har varit.... x)

så dt kommer nog lite bilder senare kanske... ;)

nån som fatar vad som händer om man klickar på "Synkronisera iPod"? en gång då jag prova laddades mina nya låter över som jag ville, en anna gång så raderades allt.... :/

(wiii, nu har det ladda fäääärdigt!!!^^)

(albumet hater av någon väldigt konstig anledning "1998"....)


(måsrte tyvärr förstöra bilden lite med mitt namn, för den får absoluut inte kopieras!!!)

fy fan

Denna dagen var riktigt jävla röten. fy fan.... har nästan inte plugga någon ting, och nu på kvällen har vi sågat och slipat till en grej, och jag har flisor i hela kroppen, men nu såg vi att vi måste göra om det, då måste jag även slipa om det. faaaaan, har inte gjort ett skiiit idag, sån jääävla åååånggeeesssttttt!!!!!!!!!!

vill ärligt talat bara sätta mig å lipa, faaaaaaaaaaaaaaaaaaaan!

BTW, BLI ALDRIG BYGGARBETARE, DET VÄRSTA SOM FINNS, JÄVLA SKIT GÖRA! FYFAN, NU SKA JAG GÖRA EN SMOOTIHE OCH SITTA OCH HA ÅNGEST ÖVER ATT DENNA DAGEN BARA FOR RAKT ÅT HELVETE.



PUNKT
.

jag känner mig ändp rätt glad...!^^

har käkat hemma gjord pizza me failjen idag, mihii, tyyyp as gott! ;D
ridningen gick rätt bra, FH. men vi skrittade, travade och galopperade bara på bommarna på voltarna, det var volter heeeela tiden, men det har jag inget imot, då jag gillar att ställa hästen, då jag själv tycker det blir lättare och få dne i form och sätta sig under, vilket caruso gjorde super-duper idag! :D
i blrjan var han s himla frammåt, och han var jätta bra mellan hjälperna, dock känndes det inte lika bra i slutet, tror han blev lite trött, haha:P
i början då vi galopperade över bomen tog han jätte språn, så när vi skullle svänga (vi var ju på volten) blev det f1 dååligt! ^^
men dte var bara att jobba honom lite, och värkligen försöka få samma takt och tempo heeela tiden, vilket gav resultat!:D
sen strosade jag bara omkring lite i stallet, å gjorde typ inget, men det är så otroligt mysigt där på fredagar då typ ingen är där^^ ... förutom att Sander Adonis alltid går efter mig...:(
näsat vecka har vi teori, sedan veckan efter det har vi hoppning.. :/ lite dåligt planerat, menmen!

Gillar Caruso så sjuuukt mycket!!!! jag har varit med honom så himla mycket, så jag känner honom, och vet hur han ska ridas, och då blir allt myyycket roligare, och han blir inte alls den där "lata" och "sega" hästen som nästan alla tycker första gången!


hahha, bild på oss från i måndags som min mamma tog, därav  den urusla kvaleteén!^^

Katter =Naiva..?

något jag funderade på en helgför ca. 2 månader sedan som jag tänkt att skriva om väääldigt länge, som jag tänkte på den dagen jag var ute och gick; Är inte katter (framför allt ute-katter) jäääävligt navia?!

lixom typ låter vem som hällst klappa på en, och typ går fram till vemsom hällst och slingrar sig kring den ben, wtf lixom?! tänk om alla männsiskor oxå skulle gör så? eller om typ elefanter skulle komma fram och typ putta oss... aj?



Den där kännslan man får när man sitter ute 2 timmar i 2+C och vill bara dö...

... känner ni till den ....?
-JAG GÖR!


Idag hade jäg värkligen sett fram imot att komma hem å vara ensam hemma å göra massa läxor som ä t nästa vecka, men nej, ja hade självklart glömt nyckeln (igen), så när jag kom in var jag som droooogad. och frusen.

nu ska jag göra alla (de flesta) glosorna som är till engelska provet som är på onsdag. då ere bara gramatiken kvar, det är den som e det knöligaste, men asså glosorna är typ oxå svåra... :/ hahah, ibl e ja lite efterbliven så det som är typ as enkelt tycker jag e as svårt:P

jusste, idag såg vi på den bästa sommaren på skolan medans alla andra 8:or såg på tusen gånger starkare (suger) som redan våra mentorer visat oss så vi fick se den i sklan ist, den var värkligen HUUUUR bra som hällst! hahha, trodde den typ skulle suga, meeeen den va värkligen as bra! ;)

CYA

hungrig jävel; CHECK!

det är ju nu, när man håller på att dö och inte har ätit sedan klockan 12(min kropp överlever inte under sådana omständigheter), det är nu man bara vill däcka ihop i sägen och sova i 1511 timmar, men nej, såklart, har både engelska, tyska, matta och svenska inlämnings uppgift till imorron.. fan.. borde börja nuuu... men måååste ha mat först.. mat... MAAAAAAAT!!!!!


kvl

precis nattat syrran å läst böcker för henne å så, å ska ta en snabb dusch, innan ja sätter mej med diverse läxor.. egentligen hade ja "inte tid" för de, meeeen I make money that way, å 50 kr e alltid nåt, så hellre de;)

aja, cua!



(kännde mej tvingad att ha en bild *snyft* så blev en på mit tipex!!!^^)


Yammy!^^

tjsooooo, sitter här och dricker oboy (KALL, fast jag ahtar det.. men tydligen inte längre...?), och käkar knäckemackor. azum elle vad?;) idag hade jag Herren caruso, han är fan bäst. så jävla azzzuuuummmm heeest! (MÅSTE BARA SÄGA ATT BOGESUNDS HÄSTAR ÄR SOM BÄSTA OCH SNÄLLASTE SOM JAG NÅGONSIN TRÄFFAT!) aja, iaf, internet cpar as normal, sååååååå kan inte fixa med texten eller ladda upp bild eller nåt, så caoi!

jag är glad

... FAKRISKT!:D

slutade 20 över 1! omfg, its AMAZINGGGGG!!:D

sen så kändes kemiprovet rätt bra, lixom kemi? WOPA!!! .. fast ja vet ju inte hur de gick, men eftersom ja inte pluggay jätte mycket, bara hängt med på lektionerna mesr, menmen;)

träffade även tove på bussen, treeevlans;)

nu chillar ja iaf, ska kanskr plugga sen , å sen stallet!!!!!:DDDDDDDDD

CYA


tja

idag har jag pluggat. fast inte så aktivt.... har mälat vänstrahandens naglar och ätit choklad. fixat med håret i en timma å fuktat ner det för att blåsa det tort igen. (onödig energiförbrukning...). men iaf, nu tittar ja lite på tv. har ju kemi prov imon å har somsagt inte pluggat kätte myket, men har hängt med på lektionerna, så ja kan nog määäääästa!!!! (OBS, "Ä")
hade gärna hälsat på anton idag, men de e inte så mycket folk där idag:(
men saaaaknar hnm<33

men ajaaaa, tittar på starkeman nu, tänkte att ja tar å bloggar när ja ändå tagit puse från kemiiiin!;)


wtf?

mamma hade en ros hon jade fått av en patient som ja satt å pilla på, å så bara faller den ihop?!

hahah, ja ska iaf torka "bladen";)


yee;)

fick en impuls att klippa håret så tog å trimmade luggrn med nagelsaxen;)
jablec nööjd, men har dock ingen bra bild, men de ä ändå ingen större skillnad, men somsagt liiite kortare och "fräshare" så som de alltd ä när man klippt sej;D

ja funderar även på att klippa mej själv nån gång, å färga håret kolsvart, awesome eller???;D


WOHOOOO!!:D

jaaa, mitt löshår har äääntliigen kommit!!!^^^^^^^ mihiii!<3
jag har endast 50 cm då det inte är längden jag vill utöka, utan ändast volyyymen!!!;D dock som ni ser på bilden nedan är det liiiite för mörkt, men de syns typ nästan inte när manm"blandar" det med de normala håret!:)jag är jätte nööööjd, var inte alls så dyrt som jg trodde det skulle va!;)

(ursäkta redigeringen-.-)


11 o'clock...

... and i am strugling with this shit... again;


yeeeyyy!

the only way to live life...;


skit

har glömt nyckeln, sitter på trappan å fryser å håller på att kissa på
mej. det är sånna här dagar man ångrar att Man änns gick t skolan...

froozzzeeennnn human, yammyyyyy!!!


varför finns syskon?

asså, åh, ja blir så jävla trött-.-' här sitter man å väntar på att ens brorsa ska komma å hjälpa en med en grej, sen kommer han ner halv 11 för att bara flumma runt ett varv i köket, för att sedan gå upp och lägga sig. men hallå?!?!??!!?! kunde han inte sagt nåt tidigare, jag frågade ju ändå vid kl. 8... men nej, han hade såklart glömt bort... :/

ilandsproblem....

btw, hemkunskap imorron då!;D har jag gjorr läxan? Svar; Nej....


ät snigelsoppa varje dag och du kommer må mycket bra!

Sitter och halvtittar på robinson. har typ bara sett 2 avsnitt, men det är ju ändå final nu, och så e jag läxa fri, så idag ska jag inte plugga ett bajs... ;)
idag var typ tråååkig. hade svenska grej, trodde man skulle lämna in grejer, men NoNO. skitsamma, hämtade även min vinter jacka, och imorse var jag bara så hääääääääääääääär glad! ^^

mihii, slapp fryyysa!


Gamal bild.... har jag lagt upp den tidigare eller...? venne=)

HERRÅ!

... jusste, glömde säga att det är sniglar, mmm...

goooonatttttt!

kortfattat;

har jag pluggat? -Ja (..på skolan iaf, om de gills..?)
har jag haft en bra dag? -tror det.. kommer inte ihåg, men va me bandet idag, de va as kul iaf.
har jag dampat något nämnvärt idag? -ja, ett flertal gånger.
saknar jag någon just nu? - nej, skönt att alla jävlar håller sig ifrån mej..;)
har jag gjort läxan? -...

ÄR JAG TRÖTT? -SOM ETT SVIIIIN!!!!!

med andra ord, GODNATT!


tyhjak

Tjaooooo, har gjort typ alla läxor nu (förut en NO grej, men det e bara grejer till provet, så det kan jag ju greja med i helgen)(fast jag är typ upptagen hela helgen kom jag på.... no good....)

iaf, ska ta en snabbis duchisssss nuuuuråååååå, sedan läsa på texten t boulevard of broken dreams. hahhahha, blandar ihop alla ord me varann, jag som är så grym

jajajjajajajjajajjajajajjaja, CYA on the other side, eller nåt sånt...


GODNATTTTTTTT!

BAJS PÅ DEJ LISTA!!!

Day 1 - A picture of you
Day 2 - A song you listen to very often

Day 3 - A picture of a person you can tell everything to

Day 4 - A movie you can see again and again

Day 5 - A place you've been at

Day 6 - A person you used to be very closed to

Day 7 - A picture of your family

Day 8 - Someone or something you miss

Day 9 - A time in your life when you where happy.

Day 10 - A picture of you as little.

Day 11 - Something you love to do

Day 12 - A song you listen to when you're sad

Day 13 - Something as gives you badluck

Day 14 - You're bestfriend

Day 15 - The person you trust most

Day 16 - A new friend

Day 17 - A song you like

Day 18 - A secret no one knows about you

Day 19 - Someone you don't meet very often

Day 20 - The person as knows you best

Day 21 - A person you like to be with

Day 22 - A place you want to go to

Day 23 - What you should do if you won 1 billion

Day 24 - The persons you hang out most with in school

Day 25 - A picture where you live

Day 26 - Someone you love

Day 27 - You're best boy friend

Day 28 - Someone you met recently

Day 29 - A friend you never want to loose

Day 30 - A picture you love

Day 31 - A picture as describes your future



FRÅN OCH MED NU SLUTAR JAG MED DENNA SJUUUUUUKA TRÅÅÅKIGA LISTA!

 

FARWELL FOR EVER AND EVER!!!!


home

hemma nu. räätt bra i skolan. eller inte. var f1 dampig i början, stackars mina vänner som måste stå ut med mej! :o)

iaf, efter skolan var vi ngr stycken kvar och jag sysselsatte mej med bla. sparka på en plastpåse och slicka moa i ansiktet. hon blev f1 surprised.

men nu är jag somdagt hemma, har lite små läxor t imon, men inget mer. redovisning då oxå, men det kommer nog gå bra. fan, nästan halva veckan har REDAN gåttt lixom...? ;o

haha, har seriöst grov bild brist, och vill så  jävla gärna lägga upp en sån fucking ful bild på min kompis ex, men det vore föööör taskigt.... x)
meeeen ni ska inte behöva gå heeelt bild-lösa;

här har ni 21 kronor att gotta er i! ;)

bäst


LYYYCKLIIIG!!!

omg, ja e sååå jäävla glaaaad!!! ridningen idg gick huuur ba som hällst, och min ridlärare sa i slutet att varför det gicl så bra, var för att jag jobbade igenom honom så bra i början, då blir man glad!!!:D när man kan få världens envisaate lataste häst att komma relativt bra mellan hjälperna, fatta galopp, och inte vägra en ända gång, så blir man glad!!!:D fan, detta var den mest roliga och luckade gången !!!!!!<3333


bilden som egentligen skulle va t inlägget innan..!:D

how cuuuuuuuuute!?!?!?!?:D


mitt i natten...

.. och jag ska upp till skolan kl. 7 imöööra... och jag vet att jag borde (MÅSTE!) sova..!
men det projektet har jag faktikst lagt ner fför länge sedan... medvetet t.o.m... Jag har inte änns försöktttt!!!!>.<

jag har legat och läst bloggar, fb och läst tyska barnböcker. fråga mej inte varför....

jag är så pigg man kan bli, men alla andra ligger å sover, snälla hjäääälp!!! kommer va som en död fisk imon... eller en dö ko.. eller geting, ni bestämmer själva.. en valross kanske... eller pingvin.. somsagt, valet är ditt!

.. nu känner ja att de börjar spåra ur lite här... nu ska jag bort me bajsmobilen, och fötsöka sova!



(......... obsaverat att jag sade FÖRSÖKA...)(hade jag skrivit på datan hade meningen innan skrivits med sk. kursiv text, men nu gör jag ju inte det... problem:/)


ingen bild, för den gick inte ladda upp( det va på en råtta!!!:D)


Day 26 - Someone you love

OMMMMGGGGG! HATAR alla dessa frågor....! -.-'


MEEEEn för att ingen ska bli ledsen;


... så kan vi säga att denna lilla människa jag såg i fjällen förra året är min lover!

Day 25 - A picture where you live

haha, asså på riktigt... nu e ja superduper löjlig, men inga bilder vart jag bor.. sry guys..;)
för asså ja vill inte att folk som typ vet vem jag är fast inte känner mej vet vart jag bor.... haha!:D





sooooo nooooooo pic;)


Day 24 - The persons you hang out most with in school

(skrev detta förut men nätet spunka ju loss som vanligt)

deeee mst väll va ellen katja å marina.. antar jag? om ni har ngr invändningar e de bara komentera x)


hemma efter en kass ridlektion...

hade bullen. gick dåligt. jag fick han inte i form och mellan hjälperna.
först red jag med spö, men tog bort det sedan då det bara känndes ivägen, vilket jag ångrar lite, men samtidigt bra träning att få hans fokus endast på mina hjälper. men man märkte av det i slutet, för i början var han jätte känslig från halt-skritt, men i slutat segade han jätte myke.... halterna var bra, men "igångsättningen" sög..........

missnööööööööööööööööööööööööööööööööööööööjd!D:


totally pointless!!!!

just nu har jag skrivit en lite kort söt svenska grej. eller tjaeee... stryk söt; söt.
sen så analyserar jag min dator på virus, en gång på min gamla (eller var det denna kansek...?) hade jag 13 st, mahhahahah! X)

iaf, idag blirre plugg, å när jag vaknade imorse såg jag inte fram imot denna dagen, meeeen sååå insäg jag att det var ridning idag!:D

mihiiii, blev då genast ännu liiite gladare! ^^

men, man, nu känner jag för att ta egobilder, (för jag satt och tänkte på det;)

ngr minuter senare...

hahhah, okej var för ful för det momentet så det blev bara två, som ingen får se, mahahhahah! ;D

MEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN en annan dråga bild;



... tyckte väll den va vacker elle nåt...

Day 23 - What you should do if you won 1 billion

oj,OJ,OJ, jag hade nog rest typ... öööööver allt, flyttat till ett annat land, skaffat häst, skänkt till välgörande endamål, och typ köpt fina julklappar.... x)

kreativ^^

haha, vart lit kreativ ikvl, å ÄÄÄÄNTLIIIGEN är de färdigt, mihiii!!!^^


balllllllllll

....asså helt ärligt nu... har kännt mig som en dåligt människa idag, vet dock inte varför.

var på bio med ellen och sågh in time. rätt bra faktiskt, men lite överdriven. lixom "omg, look at me, i'm a hero, and i'm awesome, just like superman, and i help everybody...." blablabla.

sen har jag oxå pluggat en aning, ser man på?!

jajajjajja, nu ska jag titta på SHF (har man inga kanaler, så blir det lätt så...)

tja... eller föredrar ni ett klassiskt "hej"?

vet inte vad jag ska skriva. käka nyss frukost. jaha. Kbry lixom?
läst 100 sidor på 2,5 h. ja vet inte om de e bra eller dåligt.... behöver inte veta det heller. ska plugga sen, om det inte är så att min syrra behöver passas, att jag blir tillräckligt koncentrerad och dylikt. nejfan, snart kommer ett inlägg om gårdagens ridning, vi red lite med jockey läder, fyyyy faaaaan va kul!!!!:D
hahah, men asså snacka om stolsits när man skulle rida lätt!;D



(jag tror aldrig jag visade hur vacker jag var i söndaga, right?)


RSS 2.0