mmjhssaasdghkl

idag har jag varit och kgrejat med sklett, muskler, hjärna, hjärta och valar. nej, jag har inte disikerat nån/något. jag hr vart på museeum. trött som fan va jag oxå (y) så när jag kom hem kastade jag mig på (mammas) säng!
sen nu är jag hemma från bio med bror
min!:D mission imposible, där svenne-man är med, wohopppaahh, hylla sveriger...! eller inte...

iaf, jag har typ fått nåjja med det där med andar och andra sidan och skit. min familja tror typ jag är på väga att total flippa i nåt psykbrott, eller nåt, men heeeelt ärligt tror jag pådet (!!!) jag som aldrig tror på typ annat än "vetenskapen", och jag har alltid trott att döden är ett ändligt slut. så mina teorier går imot varrandra...
men något som fötvirrar mig än mer är det faktum att många medium säger typ "du var bonde i ditt förra liv", men om alla liv bara fortsätter, hur kan dp ens själ leva kvar..? suck on that bitch!!!!


sånnhär vill(ska) jag ha...;


Utkast: Feb. 28, 2012

Har skickat in en fukkin sommarjobbs lapp, elle va man nu kallar det ;D (mognads poäng(tror jag har 2 sånna nu..)(iaf 2 fler än resten i min ungdomskrets.. ;)

fick nu fix idé om att jag skulle bya till en blogg på devote..... men samtidigt diggar jag denna bloggen rätt hårt ändå, gör inte ni de me..? ;)

fö asså byter man blogg måste man typ alltid börja på nåt schysst sätt, typ presentation eller nåt, men jag pallar inte presentera mig, eftersom jag vill ha en jävligt oseriösblogg, så det är själv början med bloggen som fukkar upp processen så att säga, ilands bekymmer (noone gives a fQ)(jag har bara haft 2 besökare idag (än så länge) och dom två är jag)(hahaha, stalkar mig själv, DET kan man kalla 4evah alone)


UPDATe 2/3; wtf, har jag inte publicerat det här...? ;o

torr bloggning....!

vaknade bajs sent i dag (11) och somnade typ halv 1, så det är faktiskt jävligt länge för mig... ;)
sen gjorde jag faktiskt en video, men asså man hör typ inte vad jag säger, men fårse om jag klipper den nån gång eller om jag gör nån annan... kanske gör nån imorn om det är hyffsat tomt i huset.
ida va bara brochan å jag hemma, och han hör inget annat när han spelar så de e rätt lungt dårå (VEM FAN BRYR SIG..?! x)

har oxå gjort pannbiffar som vi ska göra t hemkunskapen, och mamma tvingade mig at använda händerna (på hemkunskapen använde vi förövrigt gaffel) och jag har ju inte käkat kött på 4 år, och då förtiden lagade jag aldrig mat som inehäll kött, så detta var väl lite debut att grejja med en mosad kossa i händerna, och jag mst erkänna att jag då blivit lite väl tjejigt nåjjig..... tyvärr, but shit happens..

ASSÅ min jävla droooog låt; Sum 41 – Pieces
asså den är sååååå jävla braaaaaaaaaaaaaa!!!!!! man blir så lessen utav den, sum 41 gör låtar som är precis i mitt "gråt-register", fattar ni????




*Suddelli-sudd*

min syster har vart kreativ;


HAAHAHAHAHHAHAAHHAHA

AHAHAH, på vägen hem från ridningen (som förövrigt gick jävligt risigt (skyller på att jag är sjuk, OK??))
så satt jag och mamma och pratade. hon sa nåt i stil med;

mamma; ... hon har ju anton(eller vafan han nu hette) och lilla maja, oc...

jag; OOOHHHH MYYYYY GOOOOOOOOOOOOOOOOD!!!!!!!!!!!

mamma; *lite smått överraskad* Vad är det..?!

jag; ... jag hade lock för örat...he..he



hahahah, tänk er mitt face såhär typ... ;)

OMFG, FOR THE FIRST TIME IN THE VÄRLDSHISTORIA...!!;o

JAG HAR PLUGGAT TYSKA TILL PROVET SOM ÄR OM TYP... 11 DAGAR KVAR TILL....!

WOW, asså jag pluggar typ max med 3 dagars marginal, och dagen innan blir jag alltid färdig, aldrig tidigare än så...
kanske för att jag är sjuk som jag göre detta... men det kan vi ju skita i å låtsas om, så kan vi sägat att jag gör det ändast för jag är ett jävla MVG barn... ;) (det är inte förbjutet att drömma)



Stay Frech

↑Haha
, what lixom??

AHAHAHHAHAHHA

AHAHAHHHA, såg denna titeln, och den är såå failllllll!!!
dom som satt den vill såklart bara att den ska vara djup och deprimerade, men vafan, vilken jävla människa som föds dör inte?

ur biologisk synvinkel (hehe, call me smart as;) är meningen med livet att man ska födas, föröka sig, och dö.
så ser man på, den titeln inne håller hela 2 av 3 delar med livet.

men om man nu tänker ur denna synvinkel blir titeln rätt tråkig... lixom det kan man ju räkna ut själv...


♥Paper Cut♥

Linkin Park – Papercut
Linkin Park – The Messenger
Sum 41 – Pieces
Sum 41 – With Me

♥BIG LOVE

sommarjobb......!?

HAha, känns som jag atr ett steg in i vuxenvärlden när jag sitter och kolla hur man skriver "CV" och kolla på olika sommar jobb.
jag har ett som jag ska ringa och kolla på som värkar kul... ;) dock vet jag inte om de tar i mot sommar-jobbare, elle vafan man nu kallar det, men iaf, så ska typ ringa/mejla dem elle nåt.... time will tell..

men ni kära läsare (haha, 7 st;) får gärna tipsa om något om  ni veeeeet! :D


jag drar till påååållarna

haha, mina päron tröttnade på mitt gnäll att inte ha nåt å göra, så mamma ba; åkt till stallet du..

och ja ba; JAAAAAA!

jag kmr nog få feber igen dårå, man Whooooo caaaares?? vi kmr antagligen rida ut en sväng, och jag tänkte prpva barbacka tror jag? bar skritta lite, eftersom jag trotts allt ändå inte är helt kry.

myyyyyys!


det här lovet kommer suga

jag är sjuk, så får inte åka till stallet eller gå ut och spriga. alla polare är iväg och åker skidor, men jag kunde inte följa med, så VAFAN SKA JAG GÖRA DETTA FUKKIN JÄVLA LOV?!?!?!?!?!??!!!???? JAG VILL ÅKA SKIDOR!!!!!:(


ASDFGHJK

sitter och lyssnar på massa sum 41, och letar frenetiskt efter en låt, som jag inte vet vad den heter...! frustrerade... iaf, känner typ för att blogga, men aa, har ju inte gjort typ ett jävla skit idag, så finns inte så mycket att skriva oooooommmmm..... men LYSSA PÅ SUM 41, DE ÄR GRYMMA!


Jävla snygg kompis man har då...






har ägnat mig åt att ladda över alla bilder från kameran och redigerat några EXTREMT mycket, så det kommer lite bilder framöver,

MAJA, DU ÄR SÅ JÄVLA SNYGG!

nya blogg.se appen äger.!!

jag är somsagt sjuk idag. vaknade runt fem, somnade igen typ sju, och sen vaknade typ 10.
kmr väll bara vila idag, jag vill ju hällst bli frisk till måndag.. under lovet hade jag tänkt rida en del, träffa mina homiees såklart, och plugga tyska... men vafan, en vecka kommer ju så inte räcka..(!!!) bajsssss..

asså vet inte varför ja änns skriver, orkar inteeee... men jg ska läsa nu, fick böcker i julklapp och känner mig tvingad att läsa dom, så då kan jag ju lika gärna göra det nu... för er som undrar..


trevligt att börja lovet med lite feber frossa..

.. HOPOAS DE BLIR BÄTTRE IMON, PUSS


hosta

idag vet jag intr vad problemet med min hals är.. förut bara hostade jag oavbrutet, men nu har jag fan nån jävla gubb-hosta...! jag kommer fan få 12-pack över hela halsen, så som jag hostar... nu vet ni d lixom...


kollar på friidrott

... snacka om att man känner sig tjockis asså bland alla de där super musklade/slimade varelser..


H O M E

asså jag känner mig så konstig idag...:/ förståfrämst känns det som om det är fredag eller iaf torsdag... sen slutade vi tidigare idag och jag åkte hem efter skolan, så min hjärna lägger typ av för att allt inte är som det brukar vara på onsdagar.. haha, sjukt..

sen är det fan isbana ute..-.- (för er som intd visste)

jag vet inte vad jag ska skriva.......


ITS FRIDAY FRIDAY GOTTA... NOWAIT, ITS NOT FRIDAY...!

nä, det är ju fakkin dienstaaaaaag!
har i alla fall shoppsat ett hänglås, stiftepennor och en billig kalender. så spännande.
istället för att säga att jag har "uppdaterat min garderob" så säger jag som så att jag uppdaterat mitt skåp, och gjprt det ännu lite säkrare. för i min skla har folk pillbehov, så om man inte har lås, står skåpet öppet när man kommer tbx. vilket inte är så konstigt jag gör samma sak .. ;)

iaaaaf, nu ska jag gär tyska och sedan plugga BIOLOGIIIIIII! (ska jag vara gay och skriva "FML"..? nääää, det är ändast töntar som skriver så, och jag är cool...! ;)

här sitter jag och poserar dumt med min älskade deutsch-buch, för er som är intresserade utav denna stiliga vit-blå-lila herre i nyskick kan mejla med på [email protected]




lägg av...!

fan, hade skrivit ett bajs lång inlägg ö så ba förvann det... och på mobilen oxå, då snackar vi ansträngning.... FUCK BLOGG.SE. FUCK


DET ÄR SJUUUK SNUSKIGT ATT RÖKA

det är massa små barn (haha suckers) i min skola som röker. visst, jag skiter rätt duktigt i det, men jag vet bara att ni små blonda fjortisar (och kinderägg, jag ska inte utsluta er), DET ÄR SJUUUKY JÄVLA ÄCKLIGT ATT RÖKA! asså ni äcklar ner er själva, ni blir skit äckliga, lucktar fan värre än fukkin bajs, och ni FÖRSTÖR ER SJÄLVA! varför vill man göra det?!

over&out


nu vet ni lixom..

den här stenjäveln känndes som en kantig golfboll i min sko. men icke, den var ändas denna sizen;

(jag vet att man ska jämnföra med en tändsticks ask, men nu hade jag inte en, så fick göra det bäst av situationen så det blev en läkerol ask, okej??)


visste ni att det finns sjukliga sjukdomar?

jag pluggar no å frågar mamma hur man ska förklara paranoid.

mamma; sjuklig förföljelse sjukdom.

jag; HAHAHAHAHHA, nähe, en sjuklig sjukdom, AHAHAHHAHAHAHAH!

mamma; tyst och Konsentrera dig..!

jag; ... jag ska...


haha..

jag renas just nu massa gamal skit, för vi har inte pöats med så jävla mucket bråte. mitt i allt hittade jag en gamal lipton kartong, och checka bäst före datumet... och nu har ju te väll ändå rätt lång hållbarhets-tid, inte sant..?

vette fan hu länge den har vart i min ägo (obsarvera att det står "new" på den oxå...)


OMFG, trodde typ jag var ensam att tycka såhär;


denna helgen blir väll bra..?!

asså min magkännsla säger mej att helgen kommer blir bra.. (y)
nu ska jh ut å springa, sen ducha och fixxa min jävla klädhög... kan inte hitta ett skit i den, plugga om jag hinnet/kan/orkar/vill (okej, "vill" kan vi stryka för isf kommer det aldrig göras..) Sen ska vi t ngr kompisar som jag inte träffat på typ tusen år (2/3?) och imon drar jag tillstallet så ska det ridas ocj fixxas lite, sen om jag hinner träffa maja, det ska bli azum!:D

det här är då min tillfälliga kläd förvaring (förutom en byrå oxå). det är alltså en flyttlåda ni kan se.. och allt är typ svart så det går inte urskilja plaggen från varandra .... I'll fix that... promise (not)


I dont get get it..:/

Nåt jag inte fattar ät alla som bryr sig om alla<3dag, och alla som typ är deprimerade å gråter skiten ur sig.... vaför lixom?
sry ni som tror att det är killen "valentine" som startade denn trenden... det är företag som gjort det för att tjäna pengar. stör mig nåt sjukt på alla som bara "4ever alone", men lixom om alla säger det kan man väll pussas å kramas på varann?

sen tjejer; vi vet alla att killar bara medför sig problem. att man älskar dom ett tag, sen efter nån månad är han ett jävla svin som du mer än gärna skulle vilja döda... förnela det inte.
MEN, killar jg förstår er; tjejer är sjuuukt jobbiga, varför villl ni frivilligt umgås med oss? vi är typ störda apaor (sry aporna<3) som bara vill ha uppmärksamhet, å om du som kille inte KÖPER nåt till oss på a.h.d är han snål...
det är just därför alla förhållanden max vara typ 5 månader.... så älska dig själv i stället; SÄKERT KORT!


jg skriver fan fulast i världrn..!>.<

den som kan lista ut vad som står här får fan en tia...!;o


jag hatar skolan men so är värst..:(

(varför jag klagar lika mycket aom en bitterfi**a här på bloggen, är det ändast för att mina nära&kära ska slippa mitt gnäll, så tar jag ut det här ist, tycker det ä rätt smart ändå..;)


ddt här är ki precos det man vill syssla med när man efter en lång dag äntligen kommit hem..


på bussen från rommpahhh!!

dey har vart awesome i romme asså, shit vad jag å ellen har åkt..!;D det har art hur kul som hällst :D

för tillfället tottar vi på en högst ointressant och tråkig film i bussen.... -.- meeen ofc är det sån jävla volym att jag inte kan lussna på musil, fuck it, och jag är trött som en griiiiiis! men det ä mys, ÄLSKA ROMME


morgondagens outfit;

Yee!


DYING FOR SURE

HAHAHHAHAH!


Ma' badtime story..

matte proven är klara, jag hann springa idag, pch imorrn bär det av till Romme=chill, yeey!!!;D

meeeen jag ska nu läsa klart alla sidor till geografibajsprovet, men iaf, DET ÄR ALLMÄNT KUL NU!;)

(IQ befriad som jag är tar det en jävla tid att få inte sakerna i huvvet.. fuck)


SÅ MIG


valetinesday!

med min lilla syster som är sjuk stackarn, så sitter å myser i en filt (med hjärtan på förövrigt..^^) och tittar på bolibompa och käkar hjärtgodis, mihiiii!!^^D
(fick chokladen av ellen , sååå gulligt, tack bebis;D<3)

sen hade mamma köpa import jotdgubbar (skäms) till mog å syster, YUMMY-YEEY!!!


awesome elle vad?;)

igår;

*jag är skit sur å mamma ska fjäska lite med en kram*

jag; vad gott du luktar..!
mamma; .. det är din parfym..

SCORE!


hej söndag!

har faktislt fått lite gjort idag, även om jag sov (latade mej) länge..=) sprang en runda, har inte tränat på över en vecka,(om man bortser från i fredags) för jag har vart sjuk, haft grym träningsvärk som typ vägrade släppa, och typ inte hunnit... sen har ja pluggat lite, matten sitter, å läste lite fukin geografi... -.-' sen drog ja å mathilda t stallet, myyysight!!!;D

jaja, men nu får jag typ mjölksyra i armarna för jag ligger i sägen och skriver på telefonen, AJJJJJ!!!


BÄSTA SURPRIZEN EVAHHHH!!


ich bin FERTISCH!!!

är nu färdig med SO skiten..... det var om geotermisk värme, men det var faktiskt relativt kul, det är mer NO aktigt så det var nog därför, för jag tror typ jag alldrig någonsin gjort något SO relaterat som vart kul, för So suger.... now U know.. ;)

iaf... lyssnar på denna GRYMMA låten.... det är typ sån här musik som får mig att lipa.... hahha, nä, men man får som deppig kännsla, men den känns ändå bra...


blääää

jag seriöst tittar på glee... dt e så pinsamgt löjligt (skäms över mänskligheten..)


irriterande...!!!!

Hi, im a fjortis and im so uggly so noone wants to take pictures of me, so i take so called egopics by myself of my fuckin face and load it up on instagram and facebook so every one can see how uggly I am and so that they can look at my boobs and my over makedover face....

(i know im cute...)


"Oh, Hi life, I didn't see ya behind that big school..!"

<- är sån där instagram egotjej för tillfället som lägger upp egobilder på sej själv..... (äckel)

kväll

jag har vart sjuk, mihii, myuyyyyysigt ^^!
iaf, denna helgen har jag typ inte pluggat nåt, (bad girl.. ;)
dels för jag vart sjuk men oxå för jag är lat och dt är tråkigt, om jag ska va heeelt ärlig... =)

meeen ida så plugga jag lite (har ju inte så myket böcker hemma så får fan ta igen massa skit sen... -.-')
men snart blir jag förhörd på svenska skit..

asså jag är sån att om jag inte är aktiv med något så blir jag jävligt rastlös och känner att jag slösar bort mitt liv... vilket jag gör men ändååååå.....
men jag har fixat lite grejjor, och valt "outfit" (tja tönt) till ellens fest, meeeeen nu börjar batteriet ta slut, cha!!!

VEM VILL HA? 20 Kr FÖR BÅDA!


shiy va cool!!!

blunda med tex vänster öga och titta på krumelurerna till vänster, eller tvärt om och titta på 49. då kmr den ni inte tittar på försvinna.... okej, lite luddigt, men ja, ni kmr fatta när ni testar..;)


big deal

I morse (12) så höll jag på att välta vår microvågsugn ocj fick en konservburk på armen. närmare bestämmt en majs-konservburk. lyckat.


JAG HATAR MIN DATOR

den är fan det seeeeegaste jag någonsin rört vid. fan, vill att vår stationära ska funka, så kan jag använda den ist?!??!?!?!?! min telefon suger apaballe för tillfället oxå, och vårt internet vill jag mörda. jag hata skolan och allt där till av hela mitt fucking hjärta...... sätt eld på skiten! jag vill inte vara däär!!!!!! FUCK ALLT.

jag kan alltså inte fixa musiken till min mobil, så jag har alltså slösat en jävla massa onödig tid på att försöka fixa det.

IMORN AVLIVAS DATOR-JÄVELN.

NU FAN FÅR NI KOMENTERA, ANNARS TAR JAG BORT DEN!


min dator är fucked up..

jag tänkte att jag kunde sätta mej å klippa lite i videon nu innan middan, och SEN plugga.... men datajäveln är så sjuuuukt störd, så det laggar apaballe, jävla skit dator...... fuck it.

RSS 2.0